AirGroup blev stiftet i 2008 som et lille firma der bare skulle indregulere små sager rundt om i Danmark. Men ventilationsbranchen kaldte på kvalitet indenfor kvalitetstestning og indregulering af ventilation. Derfor, efter mere end 15 år, kan vi nu stolt kalde os nogle af de bedste i Danmark indenfor indregulering af ventilationssystemer. AirGroup var i starten kun tre mennesker, men er nu en voksende virksomhed med flere dygtige medarbejdere. Fra at indregulere små skoler og lejligheder, er vi i dag gået til at indregulere nogle af de største krydstogtskibe i verdenen, super-hospitaler, samt nogle af de største kontorbygninger i Danmark. 

Holdet af medarbejdere består af en flok unge engagerede og målrettede mennesker som, udover at være gode mennesker, er ekstremt dygtige til alle processerne indenfor supervision og commissioning.

AirGroups personale bliver, ud over egen grunduddannelse og oplæring i indregulering, løbende videreuddannet via kurser i alt fra krav, målemetoder, CTS, energi og komplicerede commissioning-processer. Dette sker hos førende udbydere som Molio og Danvak. Vores ansatte har deltaget i utallige sikkerhedskurser på store skibsværfter i Tyskland, Finland og Sydkorea, samt på store danske byggepladser som Skejby og Gødstrup sygehuse, NBB, FN Byen, Københavns Lufthavn og Apple.

Indreguleringsmøde
Indregulering, Niels Bohr
Dikla Carmi, commissioning
Swema 3000

I AirGroup benytter vi os altid af kalibreret værktøj og kalibreringscertifikater er altid inkluderet i rapporterne. Vi forsøger bedst muligt at holde os opdaterede på det nyeste udstyr, så vi kan levere det bedste produkt.   

Måleudstyr

Swema 3000md

SwemaMan 7 

Probe

SWA 31 


Tragte

SwemaFlow 4001

SwemaFlow 236 

Kimo LV110 

Kimo MP210

Klimamålinger

SWA 03

Lydmålinger

Brüel og Kjær 2250-L