HVAC Commissioning Worldwide.

AirGroup Aps blev oprettet i 2008 af Dikla Carmi Hauptmann og Henrik Hauptmann. Udgangspunktet var deres intention om at starte et firma som er i stand til at udføre HVAC Commissioning over hele verden med en høj standard i udførelse og dokumentation.

Grundlaget var deres fælles interesse, erfaring og kendskab til indregulering og idriftsættelse af alle slags ventilationssystemer.

Igennem årene er produktet blevet udviklet så firmaet i dag er istand til at udføre store komplicerede commissioning opgaver med alle former for måling og dokumentation på både landanlæg samt marine og offshore anlæg over hele verden.

AirGroup har i dag oparbejdet en fast medarbejderstab af kompetente teknikere som kan arbejde selvstændigt og professionelt på alle nivauer.

Kundegrundlaget er løbende blevet udvidet til i dag at udgøre en stor del af Danmarks førende ventilationsentrepenører samt udenlandske kunder inden for krydstogtsskibe og marine anlæg.

Sikkerhed er for AirGroups ansatte en selvfølge.

Vores ansatte har deltaget i utallige sikkerhedskurser. På store skibsværfter i Tyskland, Finland og Syd Korea for at nævne nogle. De store danske byggepladser som Skejby og Gødstrup sygehuse, NBB, FN Byen Københavns Lufthavn, Apple og lignende. En gruppe ansatte har også gennemgået Offshore kurser på Falck Nutec i Esbjerg samt net kurser for offshore arbejde. (bemærk AirGroup har pt. ingen ansatte med gyldige offshore kurser så bestilling af teknikere til offshore arbejde skal ske i god tid)

AirGroups personale bliver ud over egen grunduddannelse og oplæring i indregulering løbende videreuddannet med kurser i alt fra krav, målemetoder, CTS, energi, til komplicerede commissioning-processer. Dette hos førende udbydere som Molio og Danvak.

AirGroup har siden 2008 doneret penge til Danmarksindsamlingen, Buy Aid, Kræftens Bekæmpelse, Læger Uden Grænser og andre godtgørende formål.

AirGroup har sponseret spilledragter til FC Hornsherred årgang 13 og 14.

AirGroup har focus på udvikling og vækst som er målrettet branchens behov

AirGroup indregulerer hvert år over 1000 lejligheder

Institutioner og skoler, hvor indeklimaet er vigtigt

Cruiseships and ferries worldwide

Renrum kræver specielle kompetancer

Off Shore

Kontorer

Undervisning og evaluering

AirGroup støtter lokalsporten FC Hornsherred U8

AirGroup bla.a. hvert år støttet danmarksindsamlingen